tirsdag 28. juli 2009

Første skritt mot større hus!!

No er vi endelig igang med utbygging av huset! Eller, det vil sei at Olav holder på å ta ned verandaen sånn at vi kan bygge hus der istede, så får vi ny veranda når huset er på plass:) Dei som skal grave og støype for oss kommer rett etter ferien, så no må alt klargjerast til det. Vi reiser til Oslo og Sverige på fredag, så då er det best at alt er gjort tilfelle dei dukker opp mens vi er på tur:)


No ryker den gode verandaen vår! Der har vi tilbragt mange fine sommertimer! Men blir kjekt med litt større plass, og så kjem det jo ein ny veranda etterkvart:)

Andre ting vi har gjort i ferien så langt, er tur til Mikkelparken i kinsarvik. Det var kjempestas for både liten og stor! Har lagt ut nokken bilde fra dagen der:)
Vi har kost oss heima, Olav har støypt trapper utanfor, vi har vert i Arna et par turer, på bytur og mata fuglane, tur på Fløyen, og eg er godt forbi halvveis i svagerskapet!! Jippi:) Har bestilt vogn fra Sverige som vi skal hente til helga, det blir veldig kjekt å få den i hus:)


Sjølvaste Mikkel dukka opp, og då måtte vi ta bilde sammen:)


Gullgraving! Vi fant masse gull, og ungane fikk fine premier, skeier i Hardangerbestikk!


Ein skikkelig gravemaskinfører!


Det ungane syns var aller gøyast var nok dei elektriske bilane! Det var laga opp skikkelige veier med skilt, tuneller og gangfelt. Og siden det var overskya denne dagen var det lite folk i parken, og dermed kunne dei kjøre så lenge dei ville!

Jonathan stoookoser seg!!


Humpedissa måtte òg prøvast!
Her vil vi tilbake ein annen gang, et tips for dei som vil ha seg ein ferietur med ungane, ikkje å langt vekke:)


Ønsker alle ein kjempefin sommar vidare!!

1 kommentar:

  1. Hallo, kjære, kjære Torill!!!

    Gratulerer så mye med dagen din i går!
    Håper den var fin, og at du fikk mye oppmerksomhet fra gode venner og kjente!

    Tusen takk for gaven! Må hilse Jonathan! Han er jo super til å tegne! Syntes jeg skimtet snuten til Boas inn i krussedullene...

    Mange klemmer!

    SvarSlett